Leerkrachten

Mail Leerkrachten

Uil/havik-hoek op de speelplaats

Wil een kind even tot rust komen of de boosheid kwijt?  Op de speelplaats van de lagere school werd er een nieuw hoekje gecreëerd: uil/havik-hoek.  Er hangt daar een bokszak met bokshandschoenen.  Juf Trees kwam vorige week langs om de afspraken samen met de kinderen te bespreken.  Deze week komt juf Trees eens luisteren hoe het

Mooie herinneringen aan sportdag!

Meester Wim (en zijn collega Robin) zorgde voor een waaier aan sporten tijdens onze gratis sportdag voor de 1ste graad!!! Onze leerlingen konden zich uitleven bij allerlei balsporten, bewegingsparcours zowel binnen als buiten,… De dansles werd professioneel verzorgd door Delfien van Toi&moi la dance!!!  Om juf Erna’s stem wat te sparen, konden we rekenen op

meimaand-fietsmaand

Tijdens middagpauzes oefenen kinderen hun fietsbehendigheid.  Het 5de en 6de leerjaar namen voor het eerst deel aan het fietsexamen!  In de namiddag reden we de fietsengordel in Oosterzele.  Zo worden onze leerlingen alsmaar fietsvaardiger!

SMAKELIJK!

Voor het 5de jaar op rij organiseren we op 1 mei ‘ontbijt aan huis’!  Dankzij alweer een gedreven werkgroep, vele sponsors en helpers is het een zéér geslaagde editie!!!  SUPER BEDANKT ALLEMAAL!!!

Zomaar…FEEST!

Een tijdje geleden ontvingen alle ouders een mail met info over de ‘Ideekids-kampen’.  Wij lieten dit aan de organisatie weten.  Even daarna ontvingen we het heuglijke nieuws dat VBS DE BLOESEM de winnaar was voor de provincie Oost-Vlaanderen! Onze prijs: 3 dagen 3 springkastelen op onze school!  Iedereen geniet volop!!!