Carnaval op lager

Na het smullen van heerlijke frietjes konden de leerlingen van het lager kiezen uit verschillende werkwinkels.  Meester Kris zorgde samen met zijn leerlingen van het 6de leerjaar voor een gevarieerd aanbod tijdens de middagspeeltijd: dans, spel, cup song, lezen, creatief bezig zijn, …! Dit was een mooie afsluiter voor de start van de krokusvakantie!

De Symfonie van De Bloesem: toonmoment 3

In de koude maar onder een stralend blauwe lucht stelden alle klassen hun zelfgemaakte instrumenten voor. Schuddoosjes, gitaren, … sommige instrumenten werden ontworpen volgens de kunstenaar Piet Mondriaan.  PRACHTIG werk!

29 januari 2021 : Dag van de directeur!

Juf Veerle, een speciale dag! Waarop je het verdient om eens in de bloemetjes gezet te worden! Dankjewel voor al je goeie zorgen!!!

Lions Club Wetteren schenkt 2 handgeldispensers aan VBS De Bloesem!

Van Lions Club Wetteren ontving onze school 2 handgeldispensers! Na de kerstvakantie zullen deze dispensers gebruiksklaar zijn op de kleuter- en lagere school.

Oooo kom maar eens kijken…

Oooo… kom maar eens kijken wat Sinterklaas op VBS De Bloesem heeft gebracht! Sinterklaas werd hartelijk onthaald door alle klassen in prachtig versierde zalen! En wat was Sinterklaas blij met de mooie liedjes en creatieve dansjes van elke klas!!! Dank u wel, Sinterklaas, voor al dat lekkers en het mooie speelgoed!!!

Leerkrachten

Mail Leerkrachten