Sfeerbeelden 1ste schooldagen

Op VBS De Bloesem is het schooljaar ’21-’22 vlot gestart! Geniet van enkele sfeerbeelden.

Alle kleuters dagje picknick in de speeltuin!!!

Een dagje vol zon , een toffe speeltuin en een lekkere picknick was alles wat we nodig hadden voor een supertoffe dag! Dat we allemaal goed vuil waren was het grootste bewijs van onze topdag!

De Symfonie van De Bloesem: toonmoment 4

Op dezelfde dag vond op onze beide vestigingsplaatsen een toonmoment plaats rond ons jaarthema ‘De Symfonie van De Bloesem’. De kinderen werden uitgedaagd om met hun lichaam ‘muziek’ te maken.  Zowel op de kleuter- als lagere school is iedereen hierin geslaagd. Dat verdient een extra muzieknoot. Proficiat allemaal!

Kleuterschool op schoolreis naar Harry Malter

De schoolreis naar Harry Malter was top! De busreis ging vlot en omstreeks 10u begon ons dagje echt. De draaimolen, het piratenschip, de dieren, de speeltuin en nog zo veel meer waren een succes bij iedereen. De zon kwam regelmatig op bezoek en een ijsje hoorde erbij. Een schoolreis om nooit te vergeten.

De Rikki’s even terug naar de Middeleeuwen…

Een thema om nooit te vergeten! Draakje Boris nam ons mee naar de tijd van ridders, jonkvrouwen, kastelen, harnassen en ophaalbruggen. We kregen van Draakje Boris opdrachten om samen met de klas uit te voeren. Intussen kregen we van Draakje Boris ook wel tijd om te spelen, gelukkig maar... Wij leerden woordenschat van de tijd

Leerkrachten

Mail Leerkrachten