Een speciaal bezoek in 2L!

Plots werd er tweemaal geklopt op de deur van 2L. “Wie zou daar nu zijn?” vroegen de kinderen zich af. Vol ongeduld zaten we te wachten tot de deur open ging. En ja hoor, opeens renden er twee lieve en knappe honden onze klas binnen! Wat een verrassing! De hondjes van Rosa-Alba en Mila kwamen de kinderen van 2L eens bezoeken. Dat vonden de leerlingen uiteraard erg leuk! Ze mochten de hondjes enkele brokjes geven, met hen eens wandelen doorheen de klas, hen enkele trucjes laten doen, … Maar vooral werden de hondjes geaaid!

Na het bezoek van de twee honden kwam ook de poes van Mats een kijkje nemen in de klas. Wat een mooie en lieve poes! De kinderen waren er al snel dol op. Na het aangename bezoek van deze speciale gasten gingen we verder met het onderwerp ‘huisdieren’ (wero).

Categories: 2de leerjaar, Lager|

About the Author:

Leerkrachten

Mail Leerkrachten